Tafelhuur

Waarom een tafel huren?

De entree voor de verzamelbeurs is € 1,50 hiervoor mag u gebruik maken van 1 meter ruiltafel. Als het erg druk is op de verzamelbeurs kan van u verlangd worden om minder plaats in beslag te nemen om iedereen een ruilplekje te gunnen, de ruilplek is dan 60 cm (een opengevouwen map). Voor een ruiltafel is het altijd afwachten welke plekken nog vrij zijn voor u om te gaan zitten.

Als u een tafel huurt kost dat € 20,00 voor 2 meter tafel. Er moet minimaal 2 meter tafel gehuurd worden, dit is inclusief de entree voor 2 personen (bij meerdere meters ook voor maximaal 2 personen entree). U betaalt voor 1 jaar (8 beurzen vooruit). Wij reserveren dan een vaste tafel voor u. U mag een halfuur voor aanvang van de verzamelbeurs binnen en als het druk is hoeft u niet in te binden.

Wij verzoeken tafelhuurders vriendelijk om de hele verzamelbeurs aanwezig te zijn (van 09.00 tot 12.00 uur). Er mag pas om 11.45 uur begonnen worden met opruimen, maar eigenlijk verwachten wij dat ook van personen die geen tafel huren, maar alleen een ruiltafel in beslag nemen.

Als u een tafel huurt en niet op de verzamelbeurs aanwezig kunt zijn, dan graag afmelden bij Martien de Koning, via e-mail m.dkoning@tiscali.nl of telefonisch 0413 – 343 106. Als u er om 09.30 uur nog niet bent, kan het bestuur de tafel door een andere verzamelaar vol laten zetten.