Bereikbaarheid

De verzamelbeurs in Eerde is gemakkelijk bereikbaar!

Per auto
Het gemeenschapshuis De Brink aan het Sint Antoniusplein ligt ongeveer 600 meter van de snelweg A50 Eindhoven-Oss. Aan de voor- en achterkant van het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen.

Per openbaar vervoer
Onze maandelijkse beurzen zijn ook met het openbaar vervoer goed te bereiken en wel met de bussen van Arriva. Controleer voor vertrek de actuele tijden via 9292.nl

Vanuit Den Bosch
Lijn 306 (Arriva) – Den Bosch – Uden
Om 9.13 uur vertrekt in Den Bosch vanaf het Centraal Station de eerste bus van lijn 306 in de richting van Uden.
Om 9.37 uur stopt deze bus bij halte Eerdsebaan. Hier vandaan is het 7 minuten lopen naar de lokatie van de beurs aan het Sint Antoniusplein.
Na dit tijdstip vertrekt ieder half uur later een bus.

Vanuit Uden/Veghel
Lijn 306 (Arriva)– Uden – Den Bosch
Om 8.31 uur vertrekt vanaf het busstation in Uden de eerste bus van lijn 306 in de richting van Veghel/Eerde naar de eindbestemming Den Bosch.
Om 8.52 uur stopt deze bus bij halte Eerdsebaan. Hier vandaan is het 7 minuten lopen naar de lokatie van de beurs aan het Sint Antoniusplein.
Na dit tijdstip vertrekt ieder half uur later een bus vanaf het busstation in Uden. Opstappunten zijn verder bushaltes in Uden en Veghel.

Vanuit Eindhoven
Lijn 305 (Arriva) – Eindhoven – Oss
Lijn 306 (Arriva)– Veghel – Den Bosch
Om 8.43 uur vertrekt vanuit het busstation in Eindhoven de eerste bus van lijn 305 in de richting van Veghel met eindbestemming Oss. Om 9.07 uur komt deze bus aan in Veghel op het busstation.
Vanaf 9.16 uur vertrekt vervolgens de bus van lijn 306 in de richting van Den Bosch vanaf het busstation. Deze bus arriveert 9.22 uur op de Eerdsebaan, waarna het 7 minuten lopen is naar de locatie van de beurs.
Na het aanvangstijdstip vertrekt de bus vervolgens ieder half uur vanuit Eindhoven busstation en Veghel busstation.
 

Klik hier om naar Google maps te gaan voor een kaartje van de locatie