Verzamelbeurs Eerde

Afdeling Zuid-Nederland van ‘De Verzamelaar’ houdt normaal gesproken op de 4e zondag van de maand een verzamelbeurs in Eerde.

De verzamelbeurs duurt altijd van 09.00 tot 12.00 uur.

De locatie is:
Gemeenschapshuis ‘De Brink’
Sint Antoniusplein 7
5466 PE EERDE

In de zaal mag niet gerookt worden. Het gebouw is rolstoel toegankelijk.
De verzamelbeurs is bedoeld voor het ruilen van allerlei verzamelingen en voor het contact met andere verzamelaars. Er zijn altijd wel verzamelaars aanwezig van: munten, postzegels, lucifermerken, theezakjes, Diddl, Happy Meal speelgoedjes, flippo’s, pins, speldjes, speelkaarten, reclamepennen, sigarenbandjes, strips, markclips, winkelwagenmuntjes, bidprentjes, weggevertjes en nog veel meer.

Iedere maand wordt er een verzameling tentoongesteld door een verzamelaar. Het verhaal over de komende tentoonstelling staat op de pagina Verzamelaar van de maand.

Toegankelijkheid: Het gebouw is goed toegankelijk. De locatie is maar een paar honderd meter van de snelweg A50 Eindhoven/Oss verwijderd. Neem vanaf de snelweg de afslag Eerde en volg verder de bordjes richting Eerde. Bij de 1e rotonde sla je linksaf het dorp in. Na 200 meter komt die weg uit op het dorpsplein, waaraan ook gemeenschapshuis ‘De Brink’ gelegen is. Aan de voor- en achterzijde van het gebouw is volop gratis parkeergelegenheid.

De entreeprijs voor de verzamelbeurs is:
– gratis voor kinderen t/m 15 jaar
– € 1,00 voor leden van de Verzamelaar
– € 1,50 voor bezoekers boven 15 jaar die geen lid zijn van de Verzamelaar.
Je mag rondlopen om een kijkje te nemen bij alle tafels van de verzamelbeurs of zelf een plaatsje zoeken om wat ruilmateriaal uit te stallen. Hiervoor is geen extra tafelhuur verschuldigd. Wij streven naar een ruilplaatsje van 1 meter voor iedere bezoeker die daar gebruik van wil maken. Ruilplaatsen zijn echter alleen bedoeld voor bezoekers die de hele ochtend op de beurs aanwezig willen blijven.