Links

de-verzamelaar.nl De afdeling Zuid Nederland waaronder de verzamelbeurs in Zijtaart valt is een onderdeel van de landelijke vereniging ‘De Verzamelaar’.

De webmaster/secretaresse van de afdeling Zuid Nederland heeft naast deze site ook nog diverse andere sites op het gebied van verzamelen. Klik op het logo om naar die sites te gaan. Neemt u ook eens een kijkje op die sites:

  weggevertjes.verzamel-ik.nl is een website over allerlei acties van supermarkten en benzinestations. Deze hebbedingetjes worden gratis weggegeven.
 diddl.verzamel-ik.nl is dé website voor verzamelaars van Diddl.
  mackies.verzamel-ik.nl is de website die ik gemaakt heb voor mijn verzameling Happy Meal speelgoedjes van McDonald’s. Deze site heeft een catalogus van alle speelgoedjes die van 1981 tot nu zijn uitgegeven.
beschermengeltjes.verzamel-ik.nl Beschermengeltjes is een serie van Depesche die helaas maar kort bestaan heeft. 
Ook onderstaande sites zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken.
moetjekijken.nl Vond je het leuk om hier op de website te lezen over allerlei verzamelingen, dan moet je eens een kijkje nemen op de website moetjekijken.nl, daar staan nog veel meer verzamelingen en hobby’s. Klik op het plaatje om naar die website te gaan.
museumlangenboom.nl In oktober 2013 hebben wij met een aantal verzamelaars een bezoek gebracht aan dit geweldige museum van Wim van Schaijik in Langenboom
 
   samzam.nl Verzamelkring SamZam is een kring van verzamelaars waarbij iedere verzameling maar 1 keer voorkomt en die graag exposeren.

De afdeling Zuid-Nederland van De Verzamelaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de links die hier op de pagina vermeld staan. Als een link niet klopt, veel ergernis opwekt of virussen bevat verzoeken wij u wel om dit door te geven aan verzamelbeurseerde@hotmail.com zodat wij indien nodig maatregelen kunnen nemen.