Gezocht tentoonstelling

GEZOCHT VERZAMELAARS DIE HUN VERZAMELING TENTOON WILLEN STELLEN.

De verzamelbeurs is altijd op zoek naar verzamelaars die hun verzameling een keer tijdens een beurs tentoon willen stellen. Daarvoor zijn wij op zoek naar verzamelaars die in een straal van maximaal 50 kilometer rondom Uden wonen en die hun verzameling tentoon willen stellen. U hoeft geen lid te zijn van de Verzamelaar. U hoeft ook geen regelmatige bezoeker van onze verzamelbeurs te zijn. Wij vinden het toch leuk als u uw verzameling tentoonstelt. Neem dan even contact op met Hannie van Duijnhoven (verzamelbeurseerde@hotmail.com).

Wij kunnen er helaas geen geldelijke vergoeding voor geven. Wat wij er wel voor geven is aandacht en publiciteit voor uw verzameling en als dat mogelijk is een kleine aanvulling op uw verzameling. Voor uw tentoonstelling kom ik graag bij u langs om enkele foto’s te maken van uw verzameling en om het verhaal achter uw verzameling te horen. Ongeveer 2 weken voor uw tentoonstelling komt er dan een artikel van 2 pagina’s over uw verzameling in De Verzamelaar te staan.

Al veel verzamelaars gingen u voor. De reacties zijn altijd heel enthousiast zowel van de bezoekers als van de verzamelaar die tentoonstelt. Er is altijd veel belangstelling voor deze tentoonstellingen.

U krijgt ongeveer 3 tafels ter beschikking voor uw tentoonstelling. Wij zorgen voor een mooi zwart kleed voor op de tafel. Afhankelijk van de grootte van de items zijn meestal 2 bananendozen vol spulletjes genoeg om een mooie tentoonstelling te kunnen maken.

In december 2016 hield ik een tentoonstelling met mijn verzameling kerststalletjes.

In 2024 houden wij de volgende beurzen. Wanneer wilt u een tentoonstelling houden?

28 januari 2024 Efteling Miniaturen
25 februari 2024 geen tentoonstelling
24 maart 2024 ?
28 april 2024 ?
26 mei 2024 ?
23 juni 2024 ?
22 september 2024 ?
27 oktober 2024 ?
november 2024 geen beurs
22 december 2024 ?