Gezocht tentoonstelling

GEZOCHT VERZAMELAARS DIE HUN VERZAMELING TENTOON WILLEN STELLEN.

De verzamelbeurs in Eerde is altijd op zoek naar verzamelaars die hun verzameling een keer tijdens een beurs tentoon willen stellen. Daarvoor zijn wij op zoek naar verzamelaars die in een straal van maximaal 50 kilometer rondom Uden wonen en die hun verzameling tentoon willen stellen. U hoeft geen lid te zijn van de Verzamelaar. U hoeft ook geen regelmatige bezoeker van onze verzamelbeurs te zijn. Wij vinden het toch leuk als u ook eens uw verzameling tentoonstelt.

Wij kunnen er helaas geen geldelijke vergoeding voor geven. Wat wij er wel voor geven is aandacht en publiciteit voor uw verzameling en als dat mogelijk is een kleine aanvulling op uw verzameling. Voor uw tentoonstelling kom ik graag bij u langs om enkele foto’s te maken van uw verzameling en om het verhaal achter uw verzameling te horen. Ongeveer 2 weken voor uw tentoonstelling komt er dan een artikel van 2 pagina’s over uw verzameling in De Verzamelaar te staan.

Al veel verzamelaars gingen u voor. De reacties zijn altijd heel enthousiast zowel van de bezoekers als van de verzamelaar die tentoonstelt. Er is altijd veel belangstelling voor deze tentoonstellingen.

U krijgt 4 meter tafel ter beschikking voor uw tentoonstelling. Op de tafels staat een gymbank, op die manier zijn het 2 hoogtes. Wij zorgen voor een mooi zwart kleed voor op de tafel en de bank. Afhankelijk van de grootte van de items zijn meestal 2 bananendozen vol spulletjes genoeg om een mooie tentoonstelling te kunnen maken.

In december 2016 hield ik een tentoonstelling met mijn verzameling kerststalletjes.

In 2019 houden wij de volgende beurzen. Een aantal tentoonstellingen zijn al ingevuld, maar er zijn ook nog wat data vrij. Wanneer wilt u een tentoonstelling houden?

27 januari 2019 ex librissen
24 februari 2019 modelautootjes van Kuifje en Ålandpost
24 maart 2019 kastelen
28 april 2019 ansichtkaarten van autobussen
26 mei 2019 Bavaria
23 juni 2019 ?
22 september 2019 Bieretiketten
27 oktober 2019 ?
24 november 2019 ?
22 december 2019 ?