Gezocht tentoonstelling

GEZOCHT VERZAMELAARS DIE HUN VERZAMELING TENTOON WILLEN STELLEN.

De verzamelbeurs in Eerde is altijd op zoek naar verzamelaars die hun verzameling een keer tijdens een beurs tentoon willen stellen. Daarvoor zijn wij op zoek naar verzamelaars die in een straal van maximaal 50 kilometer rondom Uden wonen en die hun verzameling tentoon willen stellen. U hoeft geen lid te zijn van de Verzamelaar. U hoeft ook geen regelmatige bezoeker van onze verzamelbeurs te zijn. Wij vinden het toch leuk als u ook eens uw verzameling tentoonstelt.

Wij kunnen er helaas geen geldelijke vergoeding voor geven. Wat wij er wel voor geven is aandacht en publiciteit voor uw verzameling en als dat mogelijk is een kleine aanvulling op uw verzameling. Voor uw tentoonstelling kom ik graag bij u langs om enkele foto’s te maken van uw verzameling en om het verhaal achter uw verzameling te horen. Ongeveer 2 weken voor uw tentoonstelling komt er dan een artikel van 2 pagina’s over uw verzameling in De Verzamelaar te staan.

Al veel verzamelaars gingen u voor. De reacties zijn altijd heel enthousiast zowel van de bezoekers als van de verzamelaar die tentoonstelt. Er is altijd veel belangstelling voor deze tentoonstellingen.

U krijgt 4 meter tafel ter beschikking voor uw tentoonstelling. Op de tafels staat een gymbank, op die manier zijn het 2 hoogtes. Wij zorgen voor een mooi zwart kleed voor op de tafel en de bank. Afhankelijk van de grootte van de items zijn meestal 2 bananendozen vol spulletjes genoeg om een mooie tentoonstelling te kunnen maken.

In december 2016 hield ik een tentoonstelling met mijn verzameling kerststalletjes.

In 2023 houden wij de volgende beurzen. Wanneer wilt u een tentoonstelling houden?

23 januari 2023 50 jaar verzamelbeurs Eerde
26 februari 2023 geen tentoonstelling
26 maart 2023 wielrennen
23 april 2023 bidprentjes
 mei 2023 geen beurs
25 juni 2023 ?
24 september 2023 ?
22 oktober 2023 ?
26 november 2023 ?
december 2023 geen beurs